Kuvateoksia intohimosta elämään

Emu Kustannus Oy on korkealaatuisten kuva- ja tietoteosten erityisosaaja. Emun julkaisujen upeat kuvat ja kiinnostavat tekstit vievät sinut aitiopaikalle suomalaiseen huippu-urheiluun ja vapaa-aikaan. Valokuvaaja Jukka Raution otokset luovat pohjan  mieleenpainuville elämyksille, niin kiekkokaukaloissa kuin suurjärven aalloilla.

Uutena päänavauksena suomalaisen kiekkokulttuuriin kärkeen, ilmestyi huhtikuussa 2014 Leijonien olympiataival teos. Sotshin olympiakisojen jääkiekkoturnaus oli kiekkomaailman kovatasoisin tapahtuma tällä vuosikymmenellä. Tämä kuvateos perkaa Leijonien olympiaprojektin.

Kirja kertoo miten joukkuetta rakennettiin yli vuoden ajan, millaisen viestin Saku Koivu lähetti kieltäytyessään kisoista ja nostaa tunteet vielä kerran pintaan. Kirja tuo suuren yleisön tietoisuuteen Suomen jääkiekkomaajoukkueen pronssitarinan myös kulissien takaa ja joukkueen sisältä.

Tekijöinä ovat kokenut jääkiekkovalokuvaaja Jukka Rautio ja kiekkotoimittaja JP Mikola. Rautio seurasi kahta edellistä olympiaturnausta aitiopaikalta IIHF:n eli kansainvälisen jääkiekkoliiton virallisena valokuvaajana. Mikola näki lähietäisyydeltä Torinossa 2006, kuinka kipeää olympiahopealle jääminen teki. Istu aitiopaikalle ja elä uusiksi Teemu Selänteen viimeinen olympiamatka!

Mitali huipensi #8:n huikean maajoukkueuran.

Tuttu SM-Liigan Laukauksia-kuvateos menneesta liigakaudesta on jälleen julkaistu. Kirja on jo sarjan kahdeksas, ja se on taattua Jukka Rautio-JP Mikola-Marko Leppänen -tavaraa. Esittely tarkemmin julkaisut-osiossa.

Suur-Päijänne ja Näsijärvi ovat henkeäsalpaavia kuvateoksi upeista vesistöstämme. Siinä pääset matkalle läpi suurten sisävesien. Matka alkaa aina etelästä, kulkee selkävesiä, asumattomia ja asuttuja saaria, ja poikkeaa syrjäisiinkin lahdukoihin. Kirjoissa esitellään Päijänteen ja Näsijärven järviluonnon kauneutta ja aitoja järveläisiä satojen kuvien ja kymmenien tarinoiden kautta. Hanki omasi heti! Kirjoja myyvät hyvin varustetut kirjakaupat, marketit ja tavaratalot, sekä seurojen fanishopit. Tai tilaa se Emun verkkokaupasta. Verkkokaupan kautta saatavissa myös koko Laukauksia-sarja.

Mukavia lukuhetkiä Emu Kustannuksen matkassa.