Tietoa Emusta

Emu Kustannus Oy on korkealaatuisten kuva- ja tietoteosten erityisosaaja.
 Emun julkaisujen upeat kuvat ja kiinnostavat tekstit vievät sinut aitiopaikalle suomalaiseen huippu-urheiluun ja vapaa-aikaan. Valokuvaaja Jukka Raution otokset luovat pohjan mieleenpainuville elämyksille, niin kiekkokaukaloissa kuin suurjärven aalloilla.

Emu Kustannus Oy julkaisi vuoden 2008 kesäkuussa henkeäsalpaavan kauniin kuvateoksen Näsijärvestä. Kirjaa kuvattiin yli kaksi vuotta kaikkina vuodenaikoina. 224-sivuinen sidottu, kovakantinen kirja kattaa koko Näsijärven vesistön Tampereelta Virroille. Ainutlaatuinen teos vie lukijansa matkalle, jossa järveä katsotaan eri perspektiivistä kuin yleensä. Näsijärveä katsotaan järvellä tai järveltä, ­ ei rannalta niin kuin moni meistä yleensä tekee. Tämä teos saa jatkoa syksyllä 2011 ilmestyvästä kirjasta Suur-Päijänne.

Vuonna 2008 laukaistiin käyntiin jääkiekkokirjojen aikakausi. Emu julkaisi Laukauksia-kirjan eli SM-liigan virallisen kuvateoksen. Se on värikäs kooste yllätyksellisestä liigakaudesta, joka huipentui 2000-lukua hallinneen Kärppien kultajuhliin. Kuvateokseen on koottu tuhansien kuvien joukosta kiekkokauden mieleenpainuvimmat hetket, kirkkaimmat tähdet ja näyttävimmät tilanteet. Ensimmäinen Laukauksia-kirja aloitti samannimisten kuvateosten sarjan. Jatkoa on seurannut jokaisen kauden jälkeen. Nyt työnalla oleva 2014-15 kirja on jo sarjan kahdeksas ja tuttua J.Rautio-JP MIkola – M.Leppänen – tavaraa. Esittelyt tarkemmin julkaisut-osiossa.

Laukauksia 2010-2011 on kirjasarjan sarjan neljäs osa, ja taattua Jukka Rautio-JP Mikola -tavaraa. Esittely tarkemmin julkaisut-osiossa.

Suur-Päijänne on henkeäsalpaava kuvateos Päijänteen vesistöstä. Siinä pääset matkalle läpi tuon Suomen toiseksi suurimman sisäveden. Matka alkaa etelästä, kulkee selkävesiä, asumattomia ja asuttuja saaria, ja poikkeaa syrjäisiinkin lahdukoihin. Päijänteen järviluonnon kauneutta ja voimaa näytetään lukijoille 240 sivun ja 350 kuvan kerronnalla.

Hanki omasi heti! Kirjoja myyvät hyvin varustetut kirjakaupat, marketit ja tavaratalot sekä seurojen fanishopit. Tai tilaa ne Emun verkkokaupasta. Verkkokaupan kautta saatavissa myös koko Laukauksia-sarja.