Laukauksia 2 – SM-liigan kausi 2008-2009

Laukauksia 2008-09 on jatkoa SM-liigan virallisten kuvateosten Laukauksia-sarjalle. Kirja on kooste värikkäästä ja yllätyksellisestä liigakaudesta 2008-09. Sen hankkimalla pääset kuva- ja juttumatkalle läpi liigakauden. Tämä kirja kuuluu jokaisen kiekosta kiinnostuneen tai siinä mukana toimivan peruskirjastoon. Jääkiekon SM-liiga on Suomen ylivoimaisesti suosituin ja seuratuin palloilusarja.

Suomen johtava jääkiekkovalokuvaaja Jukka Rautio on tottunut olemaan siellä, missä vanhat mestarit väistyvät ja uudet kruunataan. Tähän kuvateokseen on koottu tuhansien kuvien joukosta SM-liigakauden 2008-09 mieleenpainuvimmat hetket, kirkkaimmat tähdet ja näyttävimmät tilanteet. Korkeatasoisten kuvien laadun takeena ovat jäähallien katonrajaan asennetut salamavalot. Niillä saa luotua kolkkoonkin kaukaloon studiotason olosuhteet. Kerää nyt oma sarjasi!

Laukauksia-kirjan teksteistä, asiantuntevista koosteista ja analyyseista vastaavat kauden jääkiekkojournalistina palkittu Jääkiekkolehden toimittaja Juho Pekka Mikola ja pitkän linjan toimittaja Lasse Tuorila.